'Completer dan Endrick: Barça werkt aan komst Braziliaanse goaltjesdief'

'Completer dan Endrick: Barça werkt aan komst Braziliaanse goaltjesdief'

25 januari - 11:59 Laatste update: 12:01
28

FC Barcelona heeft de pijlen op de Zuid-Amerikaanse markt gericht en is bezig met de komst van Vitor Roque, een zeventienjarige spits die uitkomt voor Athletico Paranaense. 

De Catalanen greepen eerder mis bij Endrick, die naar Real Madrid vertrok. Barcelona denkt dat dat wel eens positief kan uitpakken. Zo heeft de club Roque als nieuw doelwit, die een stuk completer wordt bevonden dan zijn landgenoot. De Brazilianen willen 35 tot 40 miljoen euro ontvangen en maken de transfer voor Barça lucratief door de optie te geven om in termijnen te betalen. 

Barcelona heeft de wil van de speler al, meldt Mundo Deportivo. De tiener is op de radar gekomen door werk van Deco, die als scout in de Braziliaanse markt werkzaam is voor de Spaanse grootmacht. 

Roque moet in het Camp Nou op de lange termijn de vervanger worden van Robert Lewandowski. Barça was ook gecharmeerd van Youssoufa Moukoko, maar hij verlengde zijn contract tot 2026 bij Borussia Dortmund waardoor er een streep is gezet door die transfer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie