Hoever definitief terug naar Wolves na mislukte huurperiode in Eindhoven

Hoever definitief terug naar Wolves na mislukte huurperiode in Eindhoven

25 januari - 12:15 Laatste update: 12:47
65

Ki-Jana is definitief teruggekeerd naar Wolverhampton Wanderers, nadat zijn huurcontract bij PSV werd verscheurd. Hoever zal samen met Wolves op zoek gaan naar een nieuwe club om meer ervaring op te doen. 

Dat maakten de twee clubs woensdag wereldkundig. De 21-jarige Hoever kwam afgelopen zomer op huurbasis over vanuit Engeland, maar wist zich niet in de ploeg van Ruud van Nistelrooij te knokken. De deal zou aanvankelijk één jaar duren, maar de overeenkomst is dus eerder beëindigd.

Enigszins opvallend is dat Hoever de komende tijd nog wel meetraint bij PSV. Ook moeten de Eindhovenaren tot aan het einde van het seizoen meebetalen aan het salaris van de vleugelverdediger.

Hoever speelde vijf duels in de Eredivisie. Daarin gaf hij twee assists. Hoever verliet Nederland in 2018. Hij maakte vanuit de jeugd van Ajax de transfer naar de jeugd van Liverpool. Uiteindelijk kwam hij bij Wolves terecht. 

Wolverhampton stelt op de clubsite dat PSV het salaris van Hoever voor de rest van het seizoen doorbetaalt. Wanneer Wolves een nieuwe werkgever voor de vleugelverdediger vindt, zullen de Eindhovenaren minder gaan betalen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie