Van Nistelrooij speelt grote rol in transfer: 'Ik ben hier om te luisteren'

Van Nistelrooij speelt grote rol in transfer: 'Ik ben hier om te luisteren'

25 januari - 12:46
73

De aanwezigheid van Ruud van Nistelrooij heeft een rol gespeeld in de keuze van Fábio Silva voor PSV. De twintigjarige Portugese centrumspits wordt de rest van het seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers.

"Voor mij is dit de juiste stap in mijn carrière", steekt Silva op de clubkanalen van PSV van wal. "PSV is een van de beste ploegen in Nederland. Veel jonge spelers halen hier een hoog niveau. Samen gaan we proberen onze doelen te bereiken. Ik heb het afgelopen halfjaar bij Anderlecht al veel gespeeld. Ik ben fit en klaar. Het liefst begin ik zo snel mogelijk. Hard werken, spelen met de bal en ervan genieten."

Silva moet met Luuk de Jong concurreren voor een plek in de spits. "Ik kan veel energie brengen. Ik wil de bal hebben, ren graag en breng power. Het team help ik met goals en assists. Maar ik ben meer dan een pure doelpuntenmaker."

Van Nistelrooij
Dat Van Nistelrooij trainer is bij PSV, maakte Silva enthousiast over de stap. "De trainer was een van de beste spitsen ter wereld", zegt hij. "Ik ben jong en krijg nu een kans om met hem te werken. Ik ben ook een spits, dus ik ben blij dat ik veel van hem kan leren. Geweldige dingen zelfs. Ik ben hier om te luisteren." 

De vader van Silva speelde in het verleden tegen Van Nistelrooij. "Ik ben een jonge spits en krijg als twintigjarige de kans met hem te werken. Dat is fantastisch, uniek en iets speciaals."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie