'PSV pakt door op de transfermarkt: naam van Spurs-talent valt in Eindhoven'

'PSV pakt door op de transfermarkt: naam van Spurs-talent valt in Eindhoven'

25 januari - 17:58 Laatste update: 18:01
112

Ook Tottenham Hotspur-talent Bryan Gil is in beeld bij PSV. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Recent werd al duidelijk dat de Eindhovenaren achter Kamaldeen Sulemana aan zitten, terwijl de huurtransfer van Fábio Silva net afgerond is. 

Tegen FC Emmen (1-0 nederlaag) werd het pijnlijk duidelijk dat PSV hard toe is aan versterkingen, nu Cody Gakpo en Noni Madueke zijn vertrokken. De Eindhovenaren lijken nu gas te geven. PSV zou al een megabod hebben uitgebracht op Sulemana, terwijl nu ook de naam van Gil valt in het Philips Stadion. De twintigjarige Spanjaard is een buitenspeler die ook als aanvallende middenvelder kan spelen.

Gil staat onder contract bij Tottenham Hotspur, maar zit in het overgrote deel van de duels op de bank. PSV heeft zijn oog daardoor laten vallen op het talent. Het lijkt op voorhand het meest logisch als de Brabanders inzetten op een huurdeal, al is daar nog niets over bekend. Hoe concreet de interesse van PSV is, is ook niet helemaal duidelijk.

Het ED benadrukt dat bij PSV ook intern het besef is dat er iets moet gebeuren. De club staat er slecht voor in de Eredivisie na een teleurstellende reeks. Anderhalf jaar geleden legde Tottenham nog 25 miljoen euro op tafel om Gil over te nemen van Sevilla. Vorig seizoen werd hij al verhuurd aan Valencia, deze voetbaljaargang staat de teller op tien duels en 305 speelminuten in het eerste elftal van Spurs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie