Van Wonderen bevestigt: Heerenveen heel dicht bij komst Bruma

Van Wonderen bevestigt: Heerenveen heel dicht bij komst Bruma

25 januari - 21:20 Laatste update: 25 januari - 21:20
25

Kees van Wonderen heeft bevestigd dat de komst van Jeffrey Bruma naar sc Heerenveen dichtbij is. De trainer is erg onder de indruk van de verdediger, die volgens hem het nodige kan toevoegen aan de Friese defensie.

Eerder deze week maakte De Leeuwarder Courant bekend dat Heerenveen werk maakt van Bruma, die de laatste paar weken bij het Turkse Kasimpasa niet aan de bak komt en ook interesse zou genieten van FC Groningen.

Woensdagavond vertelt Van Wonderen voorafgaand aan het uitduel met Fortuna Sittard in gesprek met ESPN dat het een kwestie van tijd is voordat de club de Oranje-international officieel presenteert. "Het ziet er goed uit. Er moeten nog wat formaliteiten worden afgewikkeld, maar het is onderweg."

Van Wonderen verwacht veel van de 31-jarige Bruma. "Ik ben er wel blij mee. Ik denk dat het een jongen is met internationale ervaringen, en met een enorme power. Door het wegvallen van onze aanvoerder (Sven van Beek, red.) willen we daar graag een kwalitatief sterke rechtspoot hebben, die gelijk het niveau aankan. Dat denken we met Jeffrey gevonden te hebben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie