Kökcü kritisch op eigen spel: 'Moet zeggen dat ik best wel geïrriteerd was'

Kökcü kritisch op eigen spel: 'Moet zeggen dat ik best wel geïrriteerd was'

25 januari - 23:36 Laatste update: 23:41
18

Orkun Kökcü is na afloop van de 2-0 zege op NEC kritisch op zijn eigen prestatie. De aanvoerder van Feyenoord was belangrijk met een doelpunt, maar is allesbehalve tevreden over zijn eigen optreden in de eerste helft.

"Ik moet zeggen dat ik de eerste helft best wel geïrriteerd was, omdat het maar niet liep", aldus Kökcü voor de camera van ESPN. "Ik heb wel betere avonden gehad eigenlijk. Met het resultaat was niks mis, daar was ik niet geïrriteerd door, maar ik zat er zelf de eerste helft niet lekker in. Dat merkte ik ook en dat is een verbeterpuntje voor mij. Dat ik me niet laat afleiden door mijn spel."

De middenvelder, die op slag van rust NEC-doelman Jasper Cillessen verschalkte met een strafschop, ging de wedstrijd in met vier gele kaarten. Dat spookte wel door zijn hoofd. "Ik had een paar momenten dat ik er met de handrem op speelde. Vorig jaar heb ik De Klassieker gemist door zo’n moment, maar vanaf FC Twente kan ik er weer vol bovenop."

Komende zondag gaan de Rotterdammers op bezoek bij Twente. De Tukkers lieten eerder op woensdag belangrijke punten liggen in de strijd om de bovenste plaatsen. Er werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Vitesse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie