Weghorst glundert na eerste goal voor United: 'Dat pakte precies zo uit'

Weghorst glundert na eerste goal voor United: 'Dat pakte precies zo uit'

25 januari - 23:54
4

Wout Weghorst is een gelukkig man. De spits maakte woensdagavond in het League Cup-duel met Nottingham Forest zijn eerste treffer voor Manchester United. De ploeg van manager Erik ten Hag won met 0-3 en zette daarmee een grote stap richting de finale.

Na afloop verscheen Weghorst, die vlak voor rust voor de 0-2 zorgde, voor de camera van Sky Sports. "Dit is een fantastische avond voor ons. We hebben nu een hele goede kans om de finale te halen. Scoren is altijd bijzonder. Je wilt zo snel mogelijk je eerste maken. De 0-2, kort voor de rust, was ook een belangrijk moment. Dan ga je met een veel beter gevoel de pauze in. Ik liep richting de goal, hopend op een rebound. Dat pakte precies zo uit, dat geeft een goed gevoel", aldus de spits, de gevraagd werd zijn doelpunt te beschrijven.

Collega-aanvaller Marcus Rashford had United even daarvoor op 1-0 gebracht. De Engelsman vond het net na een fantastische rush. "We begonnen goed aan de wedstrijd met een geweldig doelpunt. Maar we hadden niet de controle die we wilden hebben. Het spel golfde op en neer, we lieten ze te veel in de wedstrijd komen." Komende zaterdag moet United, dat een overvolle agenda heeft, alweer aan de bak. Dan spelen Weghorst en co. de FA Cup-wedstrijd tegen Championship-middenmoter Reading.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie