Besiktas wil huren én aast op transfervrije deal met PSV: 'Management gevraagd'

Besiktas wil huren én aast op transfervrije deal met PSV: 'Management gevraagd'

26-01-2023 09:33 Laatste update: 09:38
88

Joey Veerman en André Ramalho staan op de radar bij Besiktas. In de nieuwste aflevering van #DoneDeal van VoetbalPrimeur geeft PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad een update over de stand van zaken.

"Ik acht de kans niet aannemelijk dat het gaat gebeuren", doelt Elfrink op een transfer van Veerman, die de voorbije weken genoegen moet nemen met een reserverol. "Veerman heeft een martkwaarde van tien à twaalf miljoen euro, dat kan Besiktas nooit betalen. Ze hebben wel zijn management gevraagd naar een huurperiode, maar dat gaat PSV niet doen."

Wedden

Meer odds

Elfrink stelt dat de Eindhovenaren na Cody Gakpo en Noni Madueke niet ook nog Veerman laten gaan. "Ramalho is misschien een ander verhaal", zegt hij. "Maar ik denk ook niet dat Besiktas hem kan betalen. Besiktas mikt op een transfervrije overgang, maar daar gaat PSV niet aan mee werken." Volgens de clubwatcher vertegenwoordigt Ramalho nog een strategische waarde voor PSV. "Dat hij daar op de lijst staat, klopt. Als Besiktas hem wil, zal de club over de brug moeten komen en moeten betalen."

Ramalho ligt nog tot de zomer van 2024 vast in Eindhoven. Het contract van Veerman loopt door tot medio 2026.