NAC Breda verrast: club neemt Boere per direct over van Cambuur

NAC Breda verrast: club neemt Boere per direct over van Cambuur

26 januari - 13:13 Laatste update: 13:14
31

Tom Boere heeft SC Cambuur per direct verlaten. De spits vervolgt zijn carrière bij NAC Breda, waar hij een contract voor tweeënhalf jaar getekend heeft.

Boere maakte vorig seizoen keurig zijn doelpunten voor Cambuur, maar had dit seizoen moeite om zijn draai te vinden. Hij speelde dertien wedstrijden, waarvan zes als invaller. Scoren lukte Boere niet, maar bij NAC hoopt hij zijn vorm weer terug te vinden.

“Ik kijk er al jaren naar uit om voor NAC te mogen spelen en het is er nu eindelijk van gekomen. Veel van mijn familieleden wonen in Breda en ik ben er geboren. Als bijna vanzelfsprekend voel ik sterke connectie met de stad en de club. Ik zie er naar uit om het shirt van NAC te dragen en te spelen in het Rat Verlegh Stadion", aldus Boere.

Boere had bij Cambuur een contract tot het einde van dit seizoen, maar beide partijen zijn ontbinding overeengekomen. De spits moet NAC nu alsnog naar de nacompetitie zien te leiden. De Bredanaars staan elfde en kunnen wel wat scorend vermogen gebruiken. Achter de schermen werkt NAC ook nog aan de terugkeer van Alex Schalk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie