'Ik zag wedstrijden van Weghorst bij Burnley en dacht: hij is meer dan dit'

'Ik zag wedstrijden van Weghorst bij Burnley en dacht: hij is meer dan dit'

26-01-2023 14:05 Laatste update: 14:38
19

Clublegende Roy Keane verwacht dat de fans van Manchester United snel tevreden zullen zijn met Wout Weghorst. De spits maakte woensdag in de League Cup tegen Nottingham Forest zijn allereerste doelpunt voor de club van Erik ten Hag.

De transfer van Weghorst naar Manchester United deed een hoop wenkbrauwen fronsen, maar de start is in ieder geval. "Mensen praten misschien over zijn tijd bij Burnley en ik zag één of twee wedstrijden bij Burnley - vooral toen hij tegen Manchester United speelde - en ik dacht: ik denk dat hij meer is dan dat", aldus Keane bij Sky Sports.

"Als hij aan het einde van het seizoen vijf of zes doelpunten gemaakt heeft, dan is dit voor iedereen een goede deal geweest. United krijgt de kans om hem te bekijken, het is een huurovereenkomst, dus er is geen grote financiële verplichting voor Manchester United", vervolgt de clublegende.

"En ik denk dat ze die gok moesten nemen omdat ze weinig tijd hadden. Ronaldo vertrok en Martial is geblesseerd. Je hebt iemand als hij daar nodig."