'Ziyech-details uit Italië: Milan niet, Roma wel in race, Chelsea wil 20 miljoen'

'Ziyech-details uit Italië: Milan niet, Roma wel in race, Chelsea wil 20 miljoen'

27-01-2023 12:56
39

Hakim Ziyech is nog steeds de topkandidaat om Nicolò Zaniolo te vervangen bij AS Roma. Gianluca di Marzio komt vrijdag met nieuwe informatie over een mogelijke transfer van de ex-Ajacied naar de Serie A.

In tegenstelling tot eerdere berichten is de kans bijzonder klein dat Ziyech aan de slag gaat bij AC Milan, stelt de transferexpertI Rossoneri hebben deze winter geen geld meer voor aankopen en moeten het hebben van huurdeals. Chelsea kan de Marokkaanse international op dit moment echter niet verhuren, omdat het al het maximale aantal van acht spelers verhuurd. Een overstap naar San Siro is daarmee nagenoeg uitgesloten.

Ziyech prijkt nog wel hoog op het wensenlijstje van AS Roma. I Giallorossi is bereid om - voor het juiste bedrag - mee te werken aan een vertrek van Zaniolo. De Italiaanse international staat met name in de belangstelling van Bournemouth, dat dertig miljoen euro plus bonussen voor hem over heeft. De bal zou nu bij Zaniolo zelf liggen. De nummer zeventien van de Premier League probeert hem te overtuigen.

Mocht Zaniolo instemmen met een transfer naar Bournemouth, dan komt Ziyech in beeld in Stadio Olimpico. Di Marzio weet dat Chelsea ongeveer twintig miljoen euro wil ontvangen, maar dat het bedrag tijdens de onderhandelingen nog iets zou kunnen zakken. Roma moet de afweging maken of ze dat willen betalen voor de 29-jarige spelmaker.