'Go Ahead huurt Valencia-aanvaller en denkt aan PSV'er Oppegard'

'Go Ahead huurt Valencia-aanvaller en denkt aan PSV'er Oppegard'

27-01-2023 14:46
16

Go Ahead Eagles gaat zich snel versterken met Darío Serra. Dat meldt Voetbal International. De twintigjarige aanvaller van Valencia wordt een jaar gehuurd, waarna Go Ahead de speler transfervrij kan overnemen.

Volgens VI is de overeenkomst al rond en reist Serra snel af naar Nederland. De aanvaller, die op alle posities voorin uit de voeten kan, staat nog onder contract bij Valencia, maar komt daar niet aan de bak in de hoofdmacht. 

VI weet dat Go Ahead naast een aanvaller binnenkort ook nog een linksback hoopt te presenteren. Sinds de blessure van Bas Kuipers is dat een prioriteit in Deventer. Onder meer de namen van Djevencio van der Kust (FC Utrecht) en PSV’er Fredrik Oppegard zijn gevallen. Een dezer dagen zal duidelijk worden of een van hen de overstap maakt naar De Adelaarshorst. 

Wat betreft uitgaande transfers houdt de ploeg van trainer René Hake de poot stijf. Er is interesse voor Willum Willumsson, maar hij mag niet vertrekken. Voor Jay Idzes is er interesse vanuit Aberdeen, maar de clubs liggen momenteel nog te ver uit elkaar.