Pröpper heeft doel voor ogen bij Vitesse: 'Ik ga daar alles aan doen'

Pröpper heeft doel voor ogen bij Vitesse: 'Ik ga daar alles aan doen'

27-01-2023 15:14
31

Na een periode van reflectie heeft Davy Pröpper er voor gekozen om weer terug te keren als profvoetballer. De geboren Arnhemmer zette vrijdag zijn handtekening onder een contract dat loopt tot medio 2024.

Daarmee kwam Pröpper terug op de belissing om te stoppen als voetballer, die hij begin 2022 maakte toen hij nog in dienst van PSV was. Bij ESPN reageert de 31-jarige middenvelder op zijn keuze. "Ik heb bijna een jaar niet gevoetbald, op een paar keer in de zaal na", begint hij. "Het voetballen opzich verleer je niet denk ik, dat gevoel heb ik tenminste. Dat zullen we nog gaan zien."

Wedden

Meer odds

Pröpper verwacht nog niet direct een basisspeler te zijn in de ploeg van Phillip Cocu. "Het is vooral het fysieke natuurlijk. Als je elke dag bezig bent, is dat anders dan dat het even iets minder is. Ik heb wel het gevoel dat het bij mij weer snel terugkomt."

"De wijze waarop Vitesse en de trainer met mijn mogelijke terugkeer zijn omgegaan heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voel me ontzettend welkom en gewaardeerd, maar heb tegelijkertijd ook alle ruimte en tijd gekregen om naar mijn gevoel te luisteren. Nu ga ik er alles aan doen om van waarde te zijn voor het team, zodat we dichter in de buurt kunnen komen bij de plek waar Vitesse hoort", besluit hij.