Jans verheugt zich op topduel: 'Denk dat we ons kunnen meten met Feyenoord'

Jans verheugt zich op topduel: 'Denk dat we ons kunnen meten met Feyenoord'

27-01-2023 15:07 Laatste update: 15:09
94

Ron Jans staat komende zondag met FC Twente tegenover Feyenoord. De trainer van de Tukkers voorziet een mooie en intense wedstrijd, waarin Twente in staat moet zijn om zich te kunnen meten met de Rotterdammers. 

Twente verspilde afgelopen woensdag dure punten in Arnhem. "We zijn niet tevreden met een 2-2 bij Vitesse. Het niveau dat we haalden was niet genoeg. Tegen Feyenoord moet dat beter. We moeten kritisch kijken naar de dingen waar we invloed op hebben", aldus Jans in een bericht op de clubsite van Twente.

Het eerdere treffen tussen de twee ploegen dit seizoen eindigde in een 2-0 overwinning voor Feyenoord. Jans heeft vertrouwen dat zijn ploeg deze keer wel een resultaat kan boeken tegen de huidige koploper van de Eredivisie. "Ik denk dat we ons kunnen meten met Feyenoord en dat willen we zondag laten zien. Feyenoord is een ploeg die niet zo makkelijk te verslaan is, maar het kan wel. Wedstrijden tegen Feyenoord zijn de laatste jaren altijd spannend geweest. Ik denk dat het zondag een heel mooie intense wedstrijd kan gaan worden."

De aftrap zondag in de Grolsch Veste is om 12.15 uur. Mocht Twente winnen, dan naderen ze Feyenoord tot drie punten.