Danjuma maakt mogelijk snel debuut: 'Hij heeft ervaring en is multi-inzetbaar'

Danjuma maakt mogelijk snel debuut: 'Hij heeft ervaring en is multi-inzetbaar'

27-01-2023 15:33 Laatste update: 15:34
4

Arnaut Danjuma maakt mogelijk zijn debuut dit weekend in de FA Cup-wedstrijd tegen Preston North End. Cristian Stellini, assistent van Antonio Conte, zegt blij te zijn met de Nederlandse aanwinst.

Conte delegeert de persconferenties wel vaker aan zijn rechterhand Stellini, die ook vrijdag voor de media verscheen. Hij zegt blij te zijn met Danjuma, die op huurbasis overkwam van Villarreal. "Danjuma heeft ervaring en presteerde afgelopen seizoen goed in de Champions League. Hij kan als een vleugelspeler uit de voeten of als spits. Er zijn meerdere posities waar hij uit de voeten kan. We zijn blij met hem. Op dit moment zien wij hem als een nummer tien achter de spits, of in de spits."

Wedden

Meer odds

Mogelijk maakt Danjuma tegen de club uit de Championship zijn eerste minuten al, wegens een niet fitte Harry Kane. "Danjuma is inzetbaar. We hebben alleen een probleem met Kane, die deze week ziek was en niet veel trainde." 

Spurs gaat zaterdagavond op bezoek bij Preston in de vierde ronde van de Engelse FA Cup. De wedstrijd begint om 19.00 uur.