Ten Hag op de persconferentie: 'Ik ben geen Harry Potter'

Ten Hag op de persconferentie: 'Ik ben geen Harry Potter'

28-01-2023 11:41 Laatste update: 18:49
40

Erik ten Hag is geen Harry Potter. Die onthulling deed de manager van Manchester United vrijdag op een persconferentie, naar aanleiding van vragen over zijn aanvallers.

Onder Ten Hag is aanvaller Marcus Rashford opgebloeid. Ten Hag krijgt de vraag wat hij gedaan heeft om hem in topvorm te krijgen. "Rashford doet iets wat niemand verwacht, gekke dingen die in de fantasie en het avontuur van een team moeten zitten. Maar ik ben geen Harry Potter", dolde Ten Hag. "Het is een kwestie van vertrouwen, wat iedere speler nodig heeft."

"Rashford heeft hiervoor gevochten en hierin geïnvesteerd. Natuurlijk brengen we met de technische staf structuren aan, vooral in de manier van spelen die hem routines geven die hij nodig heeft om in de juiste positie te komen. Maar uiteindelijk is het aan de speler en als die vertrouwen heeft dan kan de speler op zijn best presteren."

"Het is duidelijk dat Marcus op dit moment in hele goede vorm verkeert, echt een goede vorm. Het wordt voorun ook sterker en dan kunnen ze meer van elkaar profiteren."