Van den Belt reageert: 'Een dusdanig mooie kans moet ik serieus overwegen'

Van den Belt reageert: 'Een dusdanig mooie kans moet ik serieus overwegen'

28-01-2023 15:12
88

Thomas van den Belt heeft gereageerd op de vermeende interesse van Feyenoord. De PEC Zwolle-steunpilaar wil niet bevestigen dat het om de Rotterdammers gaat, maar laat wel weten dat hij openstaat voor een transfer.

"Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook heel graag naartoe wil. Deze club wil me sowieso deze zomer halen maar ook wel per direct", reageert Van den Belt in gesprek met Voetbal International. Net als VoetbalPrimeur meldt het weekblad dat Feyenoord werk maakt van de 21-jarige middenvelder. 

Wedden

Meer odds

"Ik heb afgelopen zomer verlengd bij PEC omdat ik heel graag wilde promoveren met PEC om daarna de volgende stap te zetten", vertelt Van den Belt. "We hebben daar ook goeie afspraken over gemaakt met PEC. Alles loopt mooi volgens plan dus dat is voor zowel PEC als mij super. Maar deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen."

Van den Belt benadrukt dat de bal bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie ligt. "Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen af te maken. Ik moet dat afwachten."