LIVE-discussie: Sarr speelt bij Heerenveen ondanks aanstaande transferklapper

LIVE-discussie: Sarr speelt bij Heerenveen ondanks aanstaande transferklapper

28-01-2023 19:23 Laatste update: 19:31
27

SC Heerenveen lijkt deze transferwindow miljoenen te gaan incasseren voor Amin Sarr, maar de Zweedse spits staat gewoon in de basis voor het Eredivisie-duel met Vitesse. Sydney van Hooijdonk speelt ook, terwijl uitgerekend Vitesse voor hem in de markt is.

Zaterdagavond staan Heerenveen en Vitesse om 20.00 uur tegenover elkaar in Friesland. Enkele uren voor het duel werd bekend dat Lyon tussen de twaalf en dertien miljoen euro wil betalen voor Sarr. Dat zou een absolute toptransfer zijn voor Heerenveen, maar tegen Vitesse speelt de aanvaller gewoon. Als Sarr de stap naar Frankrijk nog maakt in deze window, dan is dit zijn laatste optreden voor Heerenveen.

Wedden

Meer odds

Sarr lijkt een spitsenduo met Van Hooijdonk te gaan vormen. De ontevreden aanvaller mag weer in de basis starten van trainer Kees van Wonderen. Saillant detail: Vitesse wil Van Hooijdonk naar Arnhem halen, als hij daadwerkelijk eerder vertrekt bij Heerenveen.

Bij Vitesse keert Kjell Scherpen terug onder de lat. Hij heeft zijn schorsing uitgezeten, nadat hij rood kreeg op bezoek bij PSV. Sondre Tronstad is juist afwezig door een blessure. Hij wordt vervangen door Dominik Oroz.

De opstellingen
Heerenveen: Mous; Van Ewijk, Bochniewicz, Van Aken, Köhlert; Tahiri, Haye, Van Amersfoort, Olsson; Van Hooijdonk, Sarr

Vitesse: Scherpen; Arcus, Oroz, Meulensteen, Wittek; Flamingo, Kozłowski; Vidović, Bero, Manhoef; Bialek.