Sparta staat open voor Feyenoord-bod: 'Als de top van Nederland zich meldt...'

Sparta staat open voor Feyenoord-bod: 'Als de top van Nederland zich meldt...'

28-01-2023 23:42 Laatste update: 23:44
72

Sparta Rotterdam heeft gereageerd op een mogelijke transfer van Sven Mijnans naar Feyenoord. Technisch manager Gerard Nijkamp stelt dat de Kasteelclub in afwachting is van een bod.

Eerder op de zaterdagavond werd bekend dat Feyenoord zijn pijlen heeft gericht op de 22-jarige Mijnans. "We zijn in afwachting van een bod", bevestigt Nijkamp tegenover ESPN. "We lopen niet weg voor die belangstelling, want we weten dat we een opleidingsclub zijn. We wachten de komende 24 tot 48 uur af."

Wedden

Meer odds

Nijkamp heeft na de wedstrijd tegen NEC (1-1) apart met Mijnans gesproken. "Ik vind het belangrijk dat we dezelfde taal spreken. Dus: wat is goed voor de speler, maar ook voor de club. Daarom zat ik met hem apart." Sparta gunt de middenvelder een stap. "Als de top van Nederland zich meldt, moeten we daar trots op zijn. Aan de andere kant hebben wij ook een sportieve ambitie. Je wil het bij elkaar houden, dat is de bekende weegschaal."

Waar FC Twente verschillende spelers ten koste van alles binnenboord houdt, hanteert Sparta een andere visie. "Er is absoluut geen noodzaak om te verkopen, alleen je ontkomt er niet aan."