'Strijd om Mijnans barst los: Feyenoord concurreert met PSV, AZ en Twente'

'Strijd om Mijnans barst los: Feyenoord concurreert met PSV, AZ en Twente'

29-01-2023 17:02
167

Alles wijst erop dat Sparta verder moet zonder Sven Mijnans, maar het is de vraag waar de 22-jarige middenveld terecht gaat komen. Feyenoord heeft concurrentie van onder meer PSV, AZ en FC Twente, meldt RTV Rijnmond.

Naast de gehele top-vijf van de Eredivisie - behalve Ajax - is er ook belangstelling vanuit de Bundesliga voor Mijnans. Het is nog wachten op een openingsbod van één van de geïnteresseerde clubs. Bij Sparta houdt men rekening met een vertrek van de gewilde middenvelder.

Wedden

Meer odds

"Ik weet dat meerdere clubs interesse hebben getoond in Sven", bevestigt Sparta-trainer Maurice Steijn. "Er hebben zich meerdere clubs bij Sparta gemeld en dat is nu afwachten. Tot op heden is er geen witte rook. Het kan ook zomaar zo zijn dat hij komend halfjaar nog hier speelt."

Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta, ontkent tegenover ESPN dat er al biedingen zijn binnengekomen voor Mijnans "Als de top van Nederland zich meldt voor een zeer talentvolle speler moeten we daar trots op zijn", zegt hij. "We wachten de komende 24-48 uur even af hoe dit zich gaat ontwikkelen."