Jans trots: 'Hebben opnieuw aangetoond mee te kunnen met de top van de Eredivisie'

Jans trots: 'Hebben opnieuw aangetoond mee te kunnen met de top van de Eredivisie'

30-01-2023 08:09 Laatste update: 08:12
105

Ron Jans heeft genoten van FC Twente - Feyenoord. De trainer van de Tukkers, die zijn ploeg gelijk zag spelen in een enerverende wedstrijd, stelt dat Twente wederom heeft laten zien mee te kunnen met de top van de Eredivisie.

Twente vocht zich zondag in De Grolsch Veste dankzij een doelpunt van Joshua Brenet naar een punt: 1-1. Na afloop van het duel verscheen Jans op de persconferentie, waar hij complimenteus was richting zijn spelers en het algehele niveau. "Ik heb genoten van deze wedstrijd, waarin wij opnieuw hebben aangetoond dat we meekunnen met de top van de Eredivisie. Dit was een heel goed niveau voor de Eredivisie en de uitslag klopte", aldus de trainer, geciteerd door TC/Tubantia. 

Jans vervolgt: "Wedstrijden om 12.15 uur moeten nog wel eens op gang komen, maar nu was iedereen al vanaf de eerste seconde klaarwakker. Beide teams legden elkaar een enorm hoog tempo op. En als dat gebeurt, dan gaat er ook wel eens iets mis in de opbouw of bij het vervolg van een aanval, zoals nu ook gebeurde."