'Slot geeft transfervoorkeur door: opening voor Feyenoord bij PEC Zwolle'

'Slot geeft transfervoorkeur door: opening voor Feyenoord bij PEC Zwolle'

30-01-2023 10:30
263

Feyenoord wil zich voor het sluiten van de transfermarkt nog met minimaal één speler versterken. Als het aan trainer Arne Slot ligt, komt de 21-jarige Thomas van den Belt naar Rotterdam-Zuid, weet De Telegraaf.

Het is geen geheim dat Feyenoord Van den Belt wil halen. Marcel Boudesteyn, technisch directeur bij PEC, benadrukte afgelopen weekend dat de koploper van de Keuken Kampioen Divisie niet gaat meewerken aan een transfer. Volgens de ochtendkrant is er een opening, alleen verlangt PEC anderhalf miljoen euro voor de centrale middenvelder.

Dat bedrag is Feyenoord naar verluidt te gortig. Doordat Van den Belt komende zomer voor een gelimiteerde transfersom kan vertrekken, overweegt PEC toch mee te werken aan een deal. De middenvelder zou zelf dolgraag naar Feyenoord verkassen. PEC heeft door de degradatie forse verliezen geleden en kan het geld van Feyenoord goed gebruiken, klinkt het.

De Telegraaf meldt dat Slot Van den Belt hoopt te verwelkomen. Bijzonder detail, is dat de vader van de middenvelder, Gerald van den Belt, een van de beste vrienden van de Feyenoord-trainer is.