Heerenveen worstelt nog met vraagprijs voor beoogde nieuwe spits

Heerenveen worstelt nog met vraagprijs voor beoogde nieuwe spits

30-01-2023 11:50
35

Tim van Duijn

In de zoektocht naar een nieuwe spits heeft sc Heerenveen het vizier gericht op Daniel Karlsbakk. De jonge Noor moet voor 31 januari de overstap naar het Abe Lenstra Stadion maken, maar een overgang is op dit moment gecompliceerd.

Heerenveen is met Karlsbakks club Viking FK in onderhandeling. De vraagprijs zou rond de drie miljoen euro liggen en dat wil Heerenveen niet betalen. De Eredivisie-club komt snel met een tegenvoorstel. Karlsbakk is een negentienjarige spits die bij Viking nog een contract heeft tot het einde van 2024.

Voetbal International en de Leeuwarder Courant meldden eerder op maandag dat Heerenveen ook aanzit achter Osame Sahraoui, een Noorse aanvaller van Valerenga IF. De club heeft nog ruim één dag om versterking aan de selectie toe te voegen. Op 31 januari om 23.59 uur sluit de transfermarkt.

Heerenveen versterkte zich deze transferperiode al met Ché Nunnely en Pelle van Amersfoort. Beide spelers waren transfervrij. De club staat op het punt om Amin Sarr voor een megabedrag te verkopen aan Olympique Lyon.