'PSV blokkeert Max-transfer niet: topsalaris is probleem voor één club'

'PSV blokkeert Max-transfer niet: topsalaris is probleem voor één club'

30-01-2023 11:59 Laatste update: 12:07
75

Het vertrek van Philipp Max bij PSV lijkt nog niet in de maak. De Eindhovenaren zijn bereid de Duitser te laten gaan, maar het geïnteresseerde Eintracht Frankfurt hikt aan tegen het financiële plaatje. Dat meldt Sport1.

Bij een goed bod gaat PSV de exit van Max niet blokkeren, maar de 29-jarige linksback is één van de grootverdieners in het Philips Stadion en dat compliceert een mogelijke overstap naar Eintracht Frankfurt. Het is op dit moment onduidelijk of de nummer zes van de Bundesliga bereid is om vóór de transferdeadline het salaris op te hoesten en aan de vraagprijs van PSV te voldoen.

Mocht Max na tweeënhalf jaar vertrekken, dan schakelt PSV vermoedelijk door naar Patrick van Aanholt. De 32-jarige Bosschenaar staat op een zijspoor bij Galatasaray en heeft oren naar een terugkeer naar Eindhoven. Hij verliet De Herdgang in 2007 voor Chelsea. PSV verloor in de zomer Mario Götze al aan Eintracht Frankfurt. De Duitser was beschikbaar voor een gelimiteerde transfersom (drie miljoen euro).