'Gebeten hond Maguire wekt interesse vanuit Italië, Ten Hag verkoopt 'nee''

'Gebeten hond Maguire wekt interesse vanuit Italië, Ten Hag verkoopt 'nee''

30-01-2023 12:39 Laatste update: 13:23
14

Internazionale heeft Harry Maguire op de korrel. De Engelse centrumverdediger heeft zijn hoge prijskaartje van 87 miljoen euro nog niet weten te rechtvaardigen bij Manchester United.

De Italiaanse club heeft volgens The Daily Mail bij Manchester United geïnformeerd naar Maguire. De aanvoerder van Manchester United is zijn basisplek op Old Trafford verloren, maar zou zelf tot de zomer willen wachten om een beslissing te maken. Erik ten Hag liet Maguire slechts één Premier League-duel starten in 2023. Het koppel in de defensie bestaat normaal gesproken uit Raphaël Varane en Lisandro Martínez.

Inter is op zoek naar een centrumverdediger, omdat Milan Skriniar de club transfervrij gaat verlaten in de zomer. De Slowaak gaf recent aan getekend te hebben bij Paris Saint-Germain. In januari is de kans van slagen klein. Manchester United en Ten Hag willen de breedte in het elftal niet verzwakken met het oog op mogelijke blessures nu de wedstrijden zich in rap tempo opvolgen.

Maguire blonk bij Leicester City twee seizoenen lang uit, voordat hij werd overgenomen voor het duizelingwekkende bedrag van bijna 90 miljoen euro. Daarmee is hij de duurste verdediger aller tijden. Maguire is in zijn tijd bij The Red Devils vaak de gebeten hond.