'Geruchten bevestigd: PSG klopt aan bij Bakayoko en bereidt bod voor'

'Geruchten bevestigd: PSG klopt aan bij Bakayoko en bereidt bod voor'

30-01-2023 17:35 Laatste update: 17:46
194

Johan Bakayoko wordt daadwerkelijk in de gaten gehouden door PSG en de interesse is concreet. De Parijzenaren hebben aan het management van de speler kenbaar gemaakt een bod te willen uitbrengen. PSV wil Bakayoko niet van de hand doen. 

Dat wordt maandagmiddag door het Eindhovens Dagblad gemeld. Het is een bevestiging van het nieuws dat eerder op de dag naar buiten kwam over de vleugelspeler. Bij PSV vertrokken Cody Gakpo en Noni Madueke eerder al. Nu moet trainer Ruud van Nistelrooij vrezen voor nog een vertrek in de aanvalslinie.

PSG zoekt een vervanger voor de vertrokken Pablo Sarabia en is gecharmeerd van de 19-jarige Belg. Het is aan de Eindhovenaren om te beslissen wat er gedaan wordt met het bod, waarvan de hoogte nog niet bekend is. PSV wil hem niet kwijt. Er moet dus een flink bod op tafel komen om de Eindhovense club te verleiden tot een verkoop, klinkt het.

Maandagavond komt Bakayoko vermoedelijk gewoon in actie tijdens Jong PSV-Willem II. Bakayoko heeft een contract tot medio 2025.