Feyenoord-talent tekent bij Excelsior: 'Kans op speelminuten is hier groter'

Feyenoord-talent tekent bij Excelsior: 'Kans op speelminuten is hier groter'

30-01-2023 17:55
18

Excelsior heeft zich versterkt met Noah Naujoks, die overkomt van Feyenoord. In Rotterdam-Kralingen tekent de aanvallende middenvelder tot medio 2025. Naujoks had bij Feyenoord een aflopend contract.

Technisch manager Niels van Duinen is in zijn nopjes met de kersverse aanwinst. "Noah is een talentvolle middenvelder die de hele jeugdopleiding bij Feyenoord heeft doorlopen. Hij is een speler met diepgang en veel loopvermogen, die in de box een goal kan maken. Wij waren voor de 10-positie op zoek naar een speler met deze specifieke kwaliteiten. Het is mooi dat we in samenspraak met Feyenoord tot overeenstemming zijn gekomen, zodat Noah per direct bij ons kan aansluiten", zegt hij tegenover de clubkanalen

Naujoks is ook blij met de transfer. Het voelt voor hem als een warm bad. "Ik was gisteren ook bij de wedstrijd tegen Ajax en de sfeer was toen ook goed. Het is een leuk team en ik ben prima opgevangen. De reden dat ik voor Excelsior heb gekozen is omdat ik denk me bij deze club verder te kunnen ontwikkelen. De kans op speelminuten is hier groter dan bij Feyenoord."