Sparta onderhandelt over transfer Mijnans: Met één club concreet in gesprek

Sparta onderhandelt over transfer Mijnans: "Met één club concreet in gesprek"

30-01-2023 19:46 Laatste update: 31-01-2023 08:08
54

Het zijn drukke dagen voor Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta. Hij is momenteel in onderhandeling over de transfer van Sven Mijnans. In #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur, vertelt Nijkamp over de laatste stand van zaken.

Sinds zaterdag is er veel te doen om Mijnans, die genoemd werd bij Feyenoord, maar nu ineens hard op weg lijkt naar AZ. "Ja, de telefoon staat roodgloeiend, maar dat is niet verwonderlijk in deze periode. Er is voldoende beweging, zeker na het nieuws van afgelopen zaterdag", doelt Nijkamp op de Mijnans-verhalen. 

Het verhaal gaat ook dat PSV en FC Twente Mijnans op de korrel hadden, maar het lijkt erop dat het toch AZ wordt. "Nee, dat kan ik niet bevestigen, omdat we zover nog niet zijn", zegt Nijkamp daarover. "De meeste clubs die worden genoemd hebben zich niet bij mij gemeld. We zijn op dit moment wel met één club concreet in gesprek. De tijd zal leren of we daaruit gaan komen. Of jullie aan mogen nemen dat het AZ is? Jullie mogen vanaf nu gaan raden, maar daar laat ik me niet over uit", dolt Nijkamp.