Dick Schreuder: 'Begrip als Feyenoord komt, zijn hier ook met wat moois bezig'

Dick Schreuder: 'Begrip als Feyenoord komt, zijn hier ook met wat moois bezig'

30-01-2023 20:35 Laatste update: 20:47
68

PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder herhaalt dat hij Thomas van den Belt binnenboord wil houden. De middenvelder staat in de belangstelling van Feyenoord

Feyenoord wil zich voor 31 januari nog versterken met Van den Belt, die echter niet weg mag van PEC. "Ik ga er vanuit dat hij blijft", vertelt Schreuder bij ESPN. "Verder heb ik er niet al te veel over gehad, maar alleen met hem gesproken. Thomas is een hele goede speler, vanaf dag één dat ik hier kwam zag ik een jongen waar ik het in zag."

"Hij heeft zich zo goed ontwikkeld. Als Feyenoord komt, heb ik er alle begrip voor dat je daar naartoe wil. Maar we zijn hier ook met iets moois bezig, wat we met zijn allen proberen af te maken. We zien het wel op 1 februari. Er zijn nog een hoop wedstrijden te gaan, met Thomas aan boord."

Komt er nog wat bij bij PEC? De kans is volgens Schreuder niet heel groot. "Daar zijn we niet echt mee bezig. Er gebeurt op het laatste moment zoveel, dus er kan nog van alles gebeuren, maar op dit moment is er niets concreets."