'Becker staat open voor Premier League-avontuur: aanbieding lonkt'

'Becker staat open voor Premier League-avontuur: aanbieding lonkt'

31 januari - 08:07 Laatste update: 12:00
15

Sheraldo Becker kan Union Berlin op Deadline Day mogelijk nog verlaten. Everton, de nummer negentien van de Premier League, overweegt een bod uit te brengen op de Nederlandse aanvaller.

Everton zag eerder deze transferperiode Anthony Gordon naar Newcastle United verkassen. In de zoektocht naar een opvolger kwamen The Toffees bij Becker uit. Everton heeft al bij Union geïnformeerd, meldt de Duitse tak van Sky. Het medium sluit niet uit dat de Engelsen op Deadline Day een officieel bod uitbrengen. Het is niet duidelijk welke som Die Eisernen verlangen voor de 27-jarige Becker, van wie de marktwaarde op vijftien miljoen euro wordt getaxeerd.

Becker zelf staat open voor een avontuur in de Premier League, klinkt het. Als de transfer daadwerkelijk van de grond komt, verruilt Becker Europa League-voetbal - in februari is Ajax de tegenstander - voor een strijd tegen degradatie. Het belooft een drukke dag te worden bij Union, dat dinsdag een stunttransfer wereldkundig gaat maken. Isco komt op transfervrije basis naar de Duitse hoofdstad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie