'AS Roma stelt zich keihard op in uitzichtloze zaak rond gevluchte Zaniolo'

'AS Roma stelt zich keihard op in uitzichtloze zaak rond gevluchte Zaniolo'

31-01-2023 10:23 Laatste update: 12:11
23

Nicolò Zaniolo is gevlucht bij zijn club AS Roma. De Italiaanse middenvelder wordt vanwege zijn openlijke vertrekwens bedreigd door de supporters van zijn club en is daarom gevlucht naar La Spezia, meldt onder andere Gazzetta dello Sport.

Trainer José Mourinho gaf eerder al aan dat Zaniolo te veel bezig was met een vertrek en dat hij daarom niet bij de selectie zat voor de duels met Napoli en Spezia. Ook werden er spandoeken opgehangen in Rome, waarin de middenvelder een verrader werd genoemd. Nu blijkt dat hij ook bij zijn huis is bedreigd door groepen supporters en dat de politie te hulp moest schieten om hem naar het noordelijker gelegen La Spezia te brengen.

Een daadwerkelijke transfer voor Zaniolo lijkt een lastige zaak te worden, aangezien AS Roma niet meer mee wil werken. De 23-jarige Italiaan wees een transfer naar Bournemouth af en daardoor wil zijn club niet meer meewerken aan nieuwe aanbiedingen. Zaniolo heeft nog een contract tot de zomer van 2024, maar de Romeinen zijn bereid om hem voor de rest van zijn contractduur buiten de selectie te houden.