'Mogelijk toch Zerrouki-transfer: Twente neemt laatste bod Feyenoord serieus'

'Mogelijk toch Zerrouki-transfer: Twente neemt laatste bod Feyenoord serieus'

31-01-2023 10:34 Laatste update: 13:31
181

Feyenoord stelt alles in het werk om nog een middenvelder aan te trekken op Deadline Day. Volgens de NOS neemt FC Twente de laatste toenadering voor Ramiz Zerrouki wél serieus, terwijl de Rotterdammers al een persoonlijk akkoord bereikten met Thomas van den Belt.

Zerrouki staat al langer in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord, maar FC Twente wees aanbiedingen van de Eredivisie-koploper resoluut van de hand. Volgens technisch directeur Jan Streuer van de Tukkers was een winterse transfer niet bespreekbaar. Nu meldt de NOS echter dat de laatste toenaderingspoging van Feyenoord wel serieus wordt genomen in Enschede. De Rotterdammers zouden hun bod opnieuw hebben verhoogd.

Eerder gingen al bedragen rond van ongeveer acht miljoen euro. Streuer zegt nu niet direct 'nee', maar wil wel de hoofdprijs. De 24-jarige Zerrouki geldt als steunpilaar voor de ploeg van coach Ron Jans. In de loop van de dag wordt meer nieuws verwacht.

Van den Belt
Feyenoord is er hoe dan ook veel aan gelegen om nog een nieuwe middenvelder te halen voor de selectie van Arne Slot. De clubleiding bereikte een akkoord met Thomas van den Belt. Volgens 1908.nl staan dinsdag nog meerdere meetings gepland met PEC Zwolle om ook de eerstedivisionist te overtuigen.