Update: FC Utrecht-aanvaller Sylla keert na 61 wedstrijden terug naar Frankrijk

Update: FC Utrecht-aanvaller Sylla keert na 61 wedstrijden terug naar Frankrijk

31 januari - 23:32 Laatste update: 23:45
28

Moussa Sylla vervolgt zijn loopbaan bij SM Caen. De aanvaller, die nog een contract had tot komende zomer, verlaat FC Utrecht per direct voor de huidige nummer acht van de Ligue 2. 

Utrecht maakt de transfer van Sylla dinsdagavond bekend via de officiële kanalen. De 23-jarige Fransman maakte in de zomer van 2020 de overstap van AS Monaco naar Utrecht. Uiteindelijk speelde Sylla 61 wedstrijden voor Utrecht. Daarin was hij goed voor negen treffers en vier assists. 

Technisch directeur Jordy Zuidam geeft in een bericht op de clubsite nadere toelichting: "Dat Moussa over talent beschikt, staat buiten kijf. Dat geldt ook voor het feit dat de concurrentie in onze voorhoede groot is. Moussa maakte kenbaar graag meer speelminuten te maken, waarop SM Caen interesse toonde. Met die club zijn we tot een passende oplossing gekomen voor het contract van Moussa, dat in Utrecht nog tot deze zomer doorliep en een optie bevatte die het mogelijk maakte de overeenkomst met een jaar te verlengen. We bedanken Moussa voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem veel succes toe in Frankrijk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie