Go Ahead rondt transfer Valencia-aanvaller af: 'Tegen Eredivisie zeg je geen nee'

Go Ahead rondt transfer Valencia-aanvaller af: 'Tegen Eredivisie zeg je geen nee'

31 januari - 11:36 Laatste update: 13:31
13

Go Ahead Eagles heeft de komst van Darío Serra afgerond. De twintigjarige aanvaller komt op huurbasis over van Valencia, met een optie tot koop.

Serra speelde sinds zijn zesde voor Valencia, maar een doorbraak is uitgebleven. Hij kan op meerdere posities voorin uit de voeten. "Hij is een technisch vaardige speler die een individuele actie in huis heeft en ook doelgericht is", zegt technisch manager Paul Bosvelt van Go Ahead. "We gaan ervoor zorgen dat hij zich snel thuis voelt bij Go Ahead Eagles en zich bij ons kan laten zien."

Mocht Serra indruk maken in De Adelaarshorst, dan kan Go Ahead hem definitief vastleggen. "Indien wij Dario zouden willen behouden, kunnen we hem overnemen", bevestigt Bosvelt. "Hiervoor hebben we met Valencia al overeenstemming bereikt."

Serra spreekt van 'een kans die hij niet kon laten lopen'. "De attractieve wijze waarop er in Nederland wordt gevoetbald, past bij mijn manier van spelen. Als je dan ook nog eens naar een club in de Eredivisie kan, dan zeg je geen ‘nee’. Bovendien heeft Pedro Chirivella in het verleden bij Go Ahead Eagles gespeeld. Hij vertelde me dat het een heel goede club is om mezelf als mens en als voetballer te ontwikkelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie