Gelopen koers: FC Twente verkoopt Zerrouki niet meer aan Feyenoord

Gelopen koers: FC Twente verkoopt Zerrouki niet meer aan Feyenoord

31-01-2023 14:14 Laatste update: 14:24
307

Feyenoord kan Ramiz Zerrouki definitief vergeten. Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, bevestigt dat er ondanks een verhoogd bod uit Rotterdam op Deadline Day niets meer gaat gebeuren.

Feyenoord meldde zich maandag met een vaste transfersom van acht miljoen euro bij FC Twente om Zerrouki alsnog over te nemen. Streuer leek het bod dit keer wél serieus te nemen, maar heeft de deur nu definitief dichtgegooid. De technisch directeur is tien uur voor het verstrijken van de transferdeadline niet meer op andere gedachten te brengen.

Zerrouki ziet daardoor zijn vurig gewenste overstap naar Feyenoord voor de derde keer in rook opgaan. Ondanks de transferperikelen bleef de international van Algerije alles spelen in Enschede. Elke wedstrijd behoorde hij tot de beste spelers bij de nummer vijf van de Eredivisie.

Voetbal International weet dat Feyenoord 'teleurgesteld' is, nu de 'laatste en uiterste krachtsinspanning niet tot resultaat heeft geleid'. Als de Rotterdammers acht miljoen euro hadden betaald, was Zerrouki de duurste speler in de clubhistorie geweest. De hoofdrolspeler ligt nog anderhalf jaar vast bij Twente. In de zomer lijkt een vertrek kansrijk.