'AZ en Sparta naderen akkoord: Mijnans maakt overstap naar Alkmaar'

'AZ en Sparta naderen akkoord: Mijnans maakt overstap naar Alkmaar'

31 januari - 17:22 Laatste update: 21:13
78

De transfer van Sven Mijnans van Sparta naar AZ is op een haar na rond. De onderhandelingen tussen de Rotterdammers en de Alkmaarders bevinden zich in de afrondende fase, meldt De Telegraaf.

Voor Mijnans ligt in het AFAS Stadion een miljoenencontract voor vierenhalf jaar klaar, weet de ochtendkrant. De spelmaker heeft de medische keuring al achter de rug. Alleen de clubs moeten de laatste plooien nog gladstrijken.

Mijnans werd onder meer in verband gebracht met Feyenoord, terwijl ook Hertha BSC interesse toonde. AZ gaat echter met de aanvallende middenvelder aan de haal. Voor seizoensverrassing Sparta was hij dit seizoen al goed voor drie goals en vijf assists. Mijnans kiest bewust voor de nummer twee van de Eredivisie. Hij denkt zich bij AZ verder te kunnen ontwikkelen.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta, bevestigde maandag in #DoneDeal al dat de telefoon roodgloeiend stond. "We zijn op dit moment wel met één club concreet in gesprek. De tijd zal leren of we daaruit gaan komen. Of jullie aan mogen nemen dat het AZ is? Jullie mogen vanaf nu gaan raden, maar daar laat ik me niet over uit", dolde hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie