Redan officieel vertrokken bij FC Utrecht: 'We wensen hem veel succes'

Redan officieel vertrokken bij FC Utrecht: 'We wensen hem veel succes'

31 januari - 18:07 Laatste update: 21:13
20

Daishawn Redan is officieel vertrokken bij FC Utrecht. De club maakt bekend dat de aanvaller per direct terugkeert bij Hertha BSC.

Utrecht huurde Redan, die zijn stempel niet wist te drukken in de Domstad. "Daishawn kende een goede voorbereiding in zijn eerste maanden bij FC Utrecht, wat hoge verwachtingen met zich meebracht", vertelt technisch directeur Jordy Zuidam van Utrecht via de clubkanalen.

"In de eerste seizoenshelft kwam Daishawn regelmatig aan spelen toe, echter is dit na de winterstop minder geworden. We zijn hierover in gesprek gegaan met hem en met Hertha BSC en kwamen tot de conclusie dat het beëindigen van het contract de beste optie voor alle partijen was. Het staat Daishawn nu vrij om een nieuwe uitdaging te vinden voor komend half jaar. We willen Daishawn bedanken voor zijn tijd bij FC Utrecht en wensen hem het beste in zijn voetballoopbaan", vertelt Zuidam.

Aanvankelijk leek FC Emmen de nieuwe club van Redan te worden, maar inmiddels heeft het Italiaanse Venezia de beste papieren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie