'Ziyech moet vrezen door Chelsea, linkspoot wil zich bemoeien met gesprekken'

'Ziyech moet vrezen door Chelsea, linkspoot wil zich bemoeien met gesprekken'

31 januari - 18:42 Laatste update: 21:13
42

Hakim Ziyech leek hard op weg te zijn naar Paris Saint-Germain, maar de Franse kampioen heeft nog altijd geen akkoord bereikt met Chelsea. The Blues zouden 'hebzuchtig' zijn in de onderhandelingen, tot ergenis van Ziyech. Volgens L'Équipe probeert de linkspoot Chelsea te overtuigen om hem te laten gaan.

Ziyech verblijft nu al meerdere uren in Parijs, in afwachting van zijn transfer. PSG hoopt hem te huren van Chelsea. De deal leek rond te gaan komen, maar de gesprekken tussen de clubs verlopen nu toch moeizaam. Chelsea zou de hakken in het zand hebben gezet, terwijl Ziyech dolgraag de overstap wil maken.

De Marokkaans international probeert Chelsea er daardoor van te overtuigen om hem te laten gaan. Ziyech zou zelfs bereid zijn om direct in te grijpen in de onderhandelingen tussen zijn huidige club en PSG. De oud-speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax heeft zijn medische keuring inmiddels al afgerond.

In de komende uren zal blijken of de transfer van Ziyech nog plaats kan vinden. In de afgelopen weken werd de de 29-jarige aanvaller annex middenvelder ook gelinkt aan onder meer AS Roma, FC Barcelona, Everton, Newcastle United en AC Milan. Zij lijken nu allemaal niet meer in de race te zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie