FC Utrecht slaat toe bij Ajax: geen huur, maar koop en contract tot 2026

FC Utrecht slaat toe bij Ajax: geen huur, maar koop en contract tot 2026

31 januari - 19:49 Laatste update: 21:22
56

FC Utrecht heeft de selectie op Deadline Day nog versterkt met de komst van Victor Jensen. De 22-jarige Deen komt over van Ajax en tekent tot medio 2026 met een optie voor nog een extra jaar.

Dat maakt de club dinsdagavond bekend op de officiële kanalen. In 2017 pikte Ajax de Deen op bij Kopenhagen. Jensen kwam eerst uit voor het O19-elftal en later voor het beloftenteam. Eind 2020 maakte hij zijn debuut in Ajax 1, voordat hij werd verhuurd aan FC Nordsjaelland en Rosenberg BK. 

Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht, is in zijn nopjes met de kersverse aanwinst. "Met Victor halen we een technisch vaardige speler binnen die beschikt over creativiteit en een goed loopvermogen. Daarnaast beschikt hij over een geweldig karakter en kan hij op meerdere posities op het middenveld en op de flank uit de voeten."

Zuidam stelt dat Jensen is gegroeid door zijn zijn periodes bij Nordsjaelland en Rosenberg. "Victor is volwassen geworden en ook fysiek gegroeid. We zijn blij Victor aan boord te hebben bij de club."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie