Van den Belt rekent nog steeds op Feyenoord-transfer: 'Zo snel mogelijk afronden'

Van den Belt rekent nog steeds op Feyenoord-transfer: 'Zo snel mogelijk afronden'

01-02-2023 00:54
44

Thomas van den Belt rekent erop dat hij komende zomer alsnog de overstap naar Feyenoord maakt. De middenvelder van PEC Zwolle zag een transfer naar De Kuip deze winter niet doorgaan.

Feyenoord toonde interesse in Van den Belt, maar uiteindelijk kwam de transfer niet van de grond. In gesprek met De Stentor laat de Zwollenaar weten dat hij nog altijd hoopt op een move naar Rotterdam. "Hoop dat zo snel mogelijk af te ronden", zegt Van den Belt.

"Ik ga ervan uit dat PEC zich aan de afspraken houdt zoals die gemaakt zijn". Daarmee doelt hij op toezeggingen die PEC heeft gedaan over een zomertransfser. "Dan kan ik me daarna focussen om met PEC te promoveren en kampioen te worden. Uiteindelijk wil ik nog steeds geschiedenis schrijven met PEC."

Of Feyenoord nog steeds in de markt is voor Van den Belt, is niet helemaal duidelijk. De jeugdinternational zal zich nu eerst moeten richten op het behalen van promotie met zijn jeugdliefde PEC. De Zwollenaren staan bovenaan met een voorsprong van maar liefst negen punten.