'Bizarre details Ziyech-deal: computerstoring lijkt ook voor problemen te zorgen'

'Bizarre details Ziyech-deal: computerstoring lijkt ook voor problemen te zorgen'

01-02-2023 01:23 Laatste update: 10:10
60

Er is extra info naar buiten gekomen over de transfer van Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain, die lijkt te klappen. Chelsea was te laat met het verzenden van het papierwerk, terwijl een computerstoring bij de Franse voetbalbond ook voor problemen zorgde.

Ziyech moet serieus vrezen voor zijn droomtransfer, nu het papierwerk niet in orde is. PSG wil op de ochtend na Deadline Day in beroep gaan bij de Franse voetbalbond. Dat heeft een reden: volgens L'Équipe lijkt de Franse organisatie een rol te spelen in de afgeketste transfer.

Op de laatste avond van de transferperiode kreeg het computersysteem van de bond te maken met een storing. Wat dat voor directe gevolgen had voor de Ziyech-transfer, is nog niet helemaal duidelijk. Het is ook nog maar de vraag of PSG kans maakt met zijn beroep. Feit is dat Chelsea te laat was met het papierwerk, terwijl de transferdeadline altijd erg resoluut wordt nageleefd.

Voor Ziyech zijn de druiven in ieder geval zuur. De oud-speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax wilde dolgraag naar PSG gaan. Vlak na de transferdeadline was een teleurgestelde Ziyech naar verluidt 'gestrand' in de kantoren van PSG.