PSV wimpelt PSG resoluut af: '15 miljoen euro is toch onwaarschijnlijk?'

PSV wimpelt PSG resoluut af: '15 miljoen euro is toch onwaarschijnlijk?'

1 februari - 10:47 Laatste update: 10:49
88

De keuze van PSV om een riant bod van Paris Saint-Germain op Johan Bakayoko te weigeren, zorgt voor verbazing. De Belgische aanvaller is geen vijftien miljoen euro waard, vindt ESPN-commentator Vincent Schildkamp.

PSV besloot het miljoenenbod van PSG resoluut af te wijzen, ook omdat de Eindhovense club met Cody Gakpo en Noni Madueke al twee vleugelaanvallers verkocht in de winter. "Vijf wedstrijden in de Eredivisie en dan vijftien miljoen...", verzucht Schildkamp in de ESPN-studio.

Kees Luijckx is ook verbaasd. "Ik kan me niet voorstellen dat PSV echt denkt: dat is te weinig voor Bakayoko. Maar op een openingsbod kun je niet meteen 'ja' zeggen." Schildkamp: "Bakayoko is gewoon een jeugdspeler. Vijftien miljoen is dan toch onwaarschijnlijk?"

"Iedere speler heeft een prijs en als je dan zo'n bedrag kan ontvangen voor een speler die nog niet zoveel heeft laten zien...", vervolgt de commentator over Bakayoko. "De standaard is verdwenen, er is geen benchmark meer."

PSG bood naar verluidt acht miljoen euro op Bakayoko, exclusief zeven miljoen aan bonussen. PSV-directeur Marcel Brands hoopt nu het contract van de Belgische aanvaller (19) open te breken en te verlengen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s