Feyenoord slaat slag en beloont 'balvaste en makkelijk scorende spits'

Feyenoord slaat slag en beloont 'balvaste en makkelijk scorende spits'

01-02-2023 11:19
79

Feyenoord heeft één van de grootste talenten van Varkenoord beloond met een nieuw contract. De achttienjarige centrumspits Nesto Groen verbindt zich tot medio 2026 aan de Rotterdamse club.

Groen tekende twee jaar geleden zijn eerste profcontract, dat nu is opengebroken en verlengd. Hij speelt sinds 2013 in de Feyenoord-opleiding. "Nesto heeft zich de afgelopen seizoenen sterk weten te ontwikkelen als een balvaste en makkelijk scorende spits", reageert hoofd jeugdopleiding Rini Coolen.

"Daarnaast doet Nesto er dagelijks alles aan om een betere voetballer te worden", vervolgt Coolen over Groen, die zijn wedstrijden speelt voor Jong Feyenoord en ook al zijn officieuze debuut maakte onder hoofdtrainer Arne Slot.

Groen noemt de contractverlenging een 'mooie waardering vanuit de club'. "Ik heb het onwijs naar mijn zin hier en ben zeer tevreden over hoe alles nu loopt. Het is fijn om te merken dat ook de club hier zo over denkt. Dat vertrouwen voelt erg goed voor mij en is een teken dat ik op de goede weg ben."