'Zaniolo-soap kent nieuw hoofdstuk: middenvelder gaat AS Roma officieel aanklagen'

'Zaniolo-soap kent nieuw hoofdstuk: middenvelder gaat AS Roma officieel aanklagen'

01-02-2023 15:20
28

Nicolò Zaniolo gaat AS Roma aanklagen, zo weet Il Messaggero. De 23-jarige middenvelder annex aanvaller verwijt zijn werkgever hem psychologische druk op te leggen. Zaniolo is al bij Roma uit de selectie gezet.

Het boek van Zaniolo bij Roma is na een controversiële transferperiode definitief gesloten. Hij leek hard op weg naar AFC Bournemouth, maar de transfer ketste op het laatste moment af. De linkspoot maakte onlangs bekend te willen vertrekken bij de ploeg van trainer José Mourinho. "Hij roept al een maand lang tegen iedereen dat hij weg wil", zo lichtte de Portugees destijds toe. 

Sindsdien is de relatie tussen club en speler behoorlijk beschadigd. De vertrekwens van Zaniolo viel ook heel slecht bij de supporters van Roma. Een deel van de harde kern hing vorige week nog een spandoek op nabij de Italiaanse hoofdstad, met daarop de tekst: 'Zaniolo, een verrader zonder eer.' Volgens Il Messaggero vervolgt de international zijn carrière vanaf komend seizoen bij AC Milan. Een hereniging met Roma lijkt op dit moment verder dan ooit.