Misidjan voelt zich 'eindelijk vrij' en mikt hoog met Twente: 'Het kán wel weer'

Misidjan voelt zich 'eindelijk vrij' en mikt hoog met Twente: 'Het kán wel weer'

02-02-2023 07:55
55

Virgil Misidjan denkt dat er dit seizoen veel mogelijk is voor FC Twente. De 29-jarige linksbuiten weet dat de titelaspiraties in ieder geval nog springlevend zijn in Enschede.

"Je proeft wel dat er wat leeft in de regio, bij de achterban. Dit is wel een seizoen, het kán wel weer", zegt Misidjan tegen Voetbal International. "De trots is terug en dat begrijp ik. Wij hebben dit seizoen al laten zien we meekunnen met de top, en niet alleen met de subtop. Zeker in ons eigen stadion is ons voetbal vaak echt van hoog niveau. Uit laten we nog te veel punten liggen."

"Gezien de kwaliteiten in onze groep, en de manier waarop we met elkaar omgaan, denk ik wel dat we vorig seizoen kunnen overtreffen", vervolgt Misidjan, die daarmee inzet op een plek in de top-drie. "Maar zeggen dat wij kampioen gaan worden, dat vind ik nog te vroeg."

Net als Twente zit Misidjan ook persoonlijk in de lift. Hij werd de voorbije jaren geplaagd door blessures, maar met vijf goals en drie assists in de Eredivisie is hij dit seizoen één van de smaakmakers in de ploeg van Ron Jans. "Ik voel me eindelijk vrij. Dit seizoen voel ik me zoveel fitter en frisser. Daardoor kan ik betere keuzes maken. Ik speel nu elke wedstrijd met de intentie om beslissend te zijn."