Tottenham Hotspur onthult optie tot koop op 'heel belangrijke' Danjuma

Tottenham Hotspur onthult optie tot koop op 'heel belangrijke' Danjuma

02-02-2023 12:13
20

Tottenham Hotspur kan Arnaut Danjuma na dit seizoen definitief overnemen van Villarreal. Technisch directeur Fabio Paratici bevestigt dat de Londense club een koopoptie heeft bedongen op de 26-jarige aanvaller.

Danjuma stond in de belangstelling van PSV en Ajax, maar hij leek voor Everton te kiezen. Op het allerlaatste moment kaapte Spurs de transfer. "Ik denk dat Danjuma heel belangrijk voor ons wordt en ons veel kan helpen", reageert Paratici in een interview op de clubsite.

"Hij is een speler die al twee à drie jaar elke transferperiode dicht bij een transfer naar een grote club was. Zelfs in de zomer sloeg Villarreal nog een grote aanbieding voor hem af", vervolgt de Italiaan. "Toen wij de kans kregen om hem aan te trekken, grepen we die aan. We hebben een optie tot koop, dus we zullen zien wat er in de komende vijf maanden gebeurt. We geloven in Danjuma en kennen hem goed."

Naar verluidt kost Danjuma zo'n dertig miljoen euro, mocht Tottenham hem definitief willen vastleggen. De zesvoudig international van het Nederlands elftal scoorde zaterdag meteen tijdens zijn debuut in het FA Cup-duel met Preston (0-3 winst).