Update: PSG bevestigt slecht Mbappé-nieuws, die Champions League-kraker mist

Update: PSG bevestigt slecht Mbappé-nieuws, die Champions League-kraker mist

02-02-2023 15:58 Laatste update: 15:19
16

Bij Paris Saint-Germain zijn er zorgen om Kylian Mbappé. De Franse superster dreigt de eerste Champions League-ontmoeting met Bayern München te missen, doordat hij geblesseerd uitviel tegen Montpellier.

Woensdagavond moest Mbappé het veld al na 21 minuten verlaten. De rappe aanvaller kampt met een dijbeenblessure, terwijl hij ook veel last had van zijn knie. L'Équipe weet dat men zich zorgen maakt bij PSG: uit de eerste onderzoeken blijkt dat Mbappé ongeveer drie weken uitgeschakeld zal zijn. Dat zou betekenen dat hij de eerste clash met Bayern moet missen.

In de komende dagen wordt Mbappé onderworpen aan nog meer tests. Dan zal blijken of de international echt niet in actie kan komen in de Champions League. L'Équipe wijst ook naar het 'zeer snelle herstelvermogen' van Mbappé. Hij revalideerde in het verleden al vaker erg rap van een blessure.

Op 14 februari treedt PSG in eigen stadion aan tegen Bayern. Ruim drie weken later staat de return op de planning. Mbappé lijkt de return dus sowieso te halen, terwijl duels met AS Monaco en Lille OSC wel in gevaar komen.

Update: Paris Saint-Germain heeft het blessurenieuws over Kylian Mbappé inmiddels bevestigd. De superster staat inderdaad drie weken buitenspel door een dijbeenblessure. Daardoor mist hij de eerste Champions League-ontmoeting met Bayern München.