Sparta zag Mijnans-opvolger bij NAC: 'Moesten alleen flink betalen, denk ik'

Sparta zag Mijnans-opvolger bij NAC: 'Moesten alleen flink betalen, denk ik'

2 februari - 15:54 Laatste update: 16:10
26

NAC-aanvoerder Odysseus Velanas stond op de lijst van Sparta Rotterdam, maar een transfer was niet mogelijk. De Rotterdammers zochten nog naar een opvolger voor Sven Mijnans.

In gesprek met ESPN legt trainer Maurice Steijn uit waarom er geen opvolger van Mijnans naar Het Kasteel is gekomen. "We zijn wel bezig geweest met een aantal spelers. Zij maakten alleen een andere keuze, of ze waren gewoon niet haalbaar. Dan moet je ze van heel ver weg op basis van videobeelden gaan halen. We hadden zoiets van: dan maar niets, we gaan het met deze groep doen. Maar het is wel jammer, want we hadden er graag wat bij gehad."

Vervolgens komt Velanas ter sprake. De aanvallende middenvelder is de grote sterkhouder van NAC en beschikt over een aflopend contract in Breda. Toch was hij niet haalbaar voor Sparta. "Ik ken hem wel als speler, maar ik heb niet met hem gewerkt. Hij kwam na mij bij NAC", begint Steijn. "Maar met Velanas heb je het over een speler die je moet kopen en dat budget is er niet."

"Ik weet niet of hij duur zou zijn, maar hij stond wel op mijn lijstje. Hij is zeker bij ons benoemd, maar we waren niet in staat om überhaupt een speler met een afkoopsom te benaderen. Ik denk dat we flink zouden moeten betalen voor Velanas. Ik kan me wel voorstellen dat NAC zo'n speler, die heel belangrijk is, niet zomaar laat gaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie