Advocaat treft Hyballa en Den Bosch kijkt naar smaakmaker: Check het KKD-rijtje!

Advocaat treft Hyballa en Den Bosch kijkt naar smaakmaker: Check het KKD-rijtje!

3 februari - 18:00 Laatste update: 18:05

ADVERTORIAL – Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer een voetbalavond in de Keuken Kampioen Divisie op het programma staat. VoetbalPrimeur zou VoetbalPrimeur niet zijn als het geen tips voor je had uitgezocht die je kan spelen op Unibet.

ADO Den Haag – NAC Breda: NAC wint of speelt gelijk (1.85)

Met ADO Den Haag tegen NAC Breda staat er een wedstrijd tussen de nummer veertien en negen van de KKD op de rol. De twee clubs lijken in meerdere opzichten op elkaar. Met Dick Advocaat en Peter Hyballa zijn er twee nieuwe trainers aangeschoven om orde op zaken te stellen, wat tot nog toe goed uitpakt. Na een stroef begin tegen Almere City (4-1 nederlaag) verloor ADO geen wedstrijd meer. De Residentieclub wordt een elftal dat steeds moeilijker te verslaan is, maar er wordt meer gelijkgespeeld dan dat er wordt gewonnen.

Van NAC kan niet worden gezegd dat er veel gelijk wordt gespeeld. Afgelopen vrijdag stond Hyballa voor het eerst langs de lijn tegen Jong AZ, wat de club uit Breda de grootste overwinning van het seizoen opleverde. Het werd 5-1 in het voordeel van de Parel van het Zuiden, waarmee de weg naar boven lijkt ingezet. Alles bij elkaar opgeteld is de bet van 1.85 voor een overwinning of een gelijkspel van NAC een mooie om te spelen.

Top Oss – FC Den Bosch: Anass Ahannach maakt een doelpunt (5.00)

Top Oss tegen FC Den Bosch is een wedstrijd uit de onderste regionen van de KKD. De twee Brabantse clubs staan op een respectievelijk negentiende en zestiende plaats. Het verschil tussen de twee elftallen is dat de uitspelende ploeg een uitblinker in de gelederen heeft: Anass Ahannach. De Nederlander met Marokkaanse roots heeft het met twee opeenvolgende goals op zijn heupen de laatste twee weken. Voor opnieuw een doelpunt van Ahannach krijg je liefst vijf keer je inzet op Unibet.

Heracles – Jong FC Utrecht: Heracles wint en beide teams scoren (2.70)

Heracles heeft een frivole eerste seizoenshelft achter de rug, maar de realiteit is dat het op moment van schrijven niet meer zo is als hoe het was. De Almeloërs wonnen nog geen één wedstrijd in 2023 en hebben PEC Zwolle als koploper zien uitlopen.

Vrijdagavond moet de negatieve reeks dan eindelijk doorbroken gaan worden: hekkensluiter Jong FC Utrecht komt op bezoek in het Erve Avesito. Gezien de onzekere periode die de ploeg van John Lammers doormaakt zal het naar verwachting niet van harte gaan, maar moet de Eredivisiedegradant toch wel in staat zijn om de beloften uit de Domstad over de knie te leggen. Voor een overwinning van Heracles waarin beide teams tot scoren komen krijg je 2.70 op Unibet.

Meer Keuken Kampioen Divisie-odds

Naast ADO - NAC, Top Oss - Den Bosch en Heracles - Jong Utrecht zijn er nóg vijf wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond. In onderstaande widget staan de drie meest gekozen bets van alle Unibet-spelers. Speel ze los of samen in een rijtje voor 9.53 keer je inzet! Klik op de 'Speel Mee'-knop en de bets verschijnen direct op je wedformulier bij Unibet.

Weddenschappen:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.