Slot bedankt Van Nistelrooij voor mooie woorden: 'Is een fantastisch compliment'

Slot bedankt Van Nistelrooij voor mooie woorden: 'Is een fantastisch compliment'

3 februari - 16:29 Laatste update: 19:00
63

Feyenoord-Trainer Arne Slot heeft Ruud van Nistelrooij in aanloop naar de kraker tussen Feyenoord en PSV bedankt voor zijn woorden. De PSV-trainer zei dat de Rotterdammers de topfavoriet voor de titel zijn.

Van Nistelrooij was vol lof in zijn persconferentie over Feyenoord. "De stabiliteit en het niveau dat zij elke week halen... Ze hebben maar één keer verloren en zijn direct door in Europa, zonder tussenronde. Een trainer die daar twee jaar is. Dat Feyenoord favoriet is, daar kan je niet meer voor weglopen. Dat zijn feiten", zegt hij.

"Het is een fantastisch compliment", begint Slot. "Dat clubs zo naar ons kijken, laat zien hoe we het afgelopen halfjaar gedaan hebben. Helemaal omdat Ruud met inhoudelijke complimenten komt. De waardering is mooi. We zijn elke dag druk met onze manier van spelen. Het staat bovenin dicht bij elkaar en er zijn nog veel wedstrijden te gaan. Ik vind dat wij moeilijk te verslaan zijn en dat we heel goed bezig zijn. Maar bij ons moet alles kloppen voor een resultaat, tot achter de komma."

Zondagmiddag om 14:30 begint de kraker tussen Feyenoord en PSV. De Rotterdammers staan op dit moment vier punten voor op de Eindhovenaren. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie